personal branding

personal branding
Relaxte, ongedwongen en gezellige shoot!

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten en ben je op zoek naar een enthousiaste fotograaf die een beeldbank voor je maakt?

Lees hier meer informatie over de personal branding fotoshoot & ik ontmoet je graag! 

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn, zodat de mensen jou al een beetje leren kennen. Als fotogaaf leg ik je door middel van personal branding vast zoals jij bent. 

En ook al weet jij hoe belangrijk het is om op de foto te gaan, toch kun je je ongemakkelijk voelt voor de camera, ik herken het gevoel! Maar geen zorgen, ik zorg dat jij er stralend op komt te staan. Voorafgaand de shoot hebben we een informatiegesprek zodat ik jou leer kennen en natuurlijk jij ook mij. 

Tijdens de personal branding shoot stel ik jou op je gemak en geef ik je aanwijzingen zodat we een toffe serie kunnen maken. 

Hoe ziet z'n personal branding shoot eruit?

Wanneer je bij mij een sessie zoekt hebben we eerst een informatie gesprek. Dit kan telefonisch, via zoom/teams of face to face. Tijdens dit gesprek kom ik meer te weten over jou en jouw bedrijf en over wat jouw wensen zijn. Ook leer je mij vast kennen!

Vervolgens gaan we opzoek naar een mooie locatie waar we een passende serie foto’s kunnen maken. 

Tijdens de shoot is er tijd voor kledingwissels, een echte beeldbank bestaat uit veel verschillende foto’s. Neem ook gerust accessoires mee die passen bij jou en/of je bedrijf. Of andere spullen wat helemaal bij jou past; een notitieboekje waar je alles in uitwerkt of je agenda waar je alles in opschrijft, kortom gewoon alles wat jou blij maakt!  Daarnaast maak ik ook graag foto’s van details. 

Na de personal branding shoot maak ik een selectie en deze kun je bekijken in een online beveiligde Gallery waar jij jouw keuze kunt maken. Zodra jij jouw keus hebt doorgegeven ga ik aan de slag met professionele nabewerking. Denk hierbij aan storende elementen in de foto’s, oneffenheden etc. De bewerking zorgt voor een frisse en natuurlijke uitstraling van je foto’s!

Mogelijkheden

Informatie

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en prijzen.