schoolfotografie

schoolfotografie
De schoolfotograaf die tijd neemt voor elke leerling!

Als schoolfotograaf doe ik het net even anders. Geen standaard foto met ieder jaar opnieuw dezelfde achtergrond en poses. Ik neem liever de tijd voor de leerling en maken dus ook verschillende foto’s met diverse poses. Op die manier wordt het een soort van mini reportage, wat voor de kinderen maar ook voor ouders super leuk is! De ouders hebben dan ook keuzes tussen leuke foto’s.

Voor school:

Voor ouders:

Werkwijze

Uw wensen:

Voordat wij aan de slag gaan wil ik natuurlijk graag even kennis maken met uw school. Dit gebeurt vaak telefonisch maar u kunt ook geheel vrijblijvend het contactformulier invullen. Hiermee kunt u al uw wensen met ons delen. Ik neem daarna contact met u op om verdere details te bespreken. 

De afspraak

Nadat we alle wensen besproken hebben en de datum vaststaat kom ik graag nog even langs om leuke fotokiekjes te bekijken. Zo kunnen we gebruik maken van de leukste plekjes op school!

Tijdschema

Voor een goed verloop van de fotosessie is het van belang dat er een tijdschema gemaakt wordt zodat elke groep weet hoe laat ze de fotograaf kunnen verwachten. Ik help u daar graag bij. 

Opnamedatum 

Op de afgesproken datum ben ik ruim op tijd aanwezig. Zo heb ik de tijd om mijn spullen op te bouwen.

Hulpouder

Voor een rustig verloop van de dag is het prettig als er een hulpouder aanwezig is. De ouder kan dan tijdig de groepen gaan halen en kunnen een doekje langs een vieze neus halen. Als bedankje mag de hulpouder een foto van zijn/haar kind uitkiezen.

Broer/zus foto’s

Aan het begin of aan het einde van de dag. Kunnen de broertjes & zusjes samen op de foto. 

Levering

De inlog kaarten met persoonlijke code worden binnen 1 a 2 weken na de opnamedatum op school afgeleverd. Met de inlogcode kan niet alleen de individuele foto’s besteld worden, maar ook de groepsfoto!  Na ongeveer 2 a 3 weken worden de bestelde foto’s per groep aangeleverd op school en kunnen de leerkrachten deze aan de kinderen meegeven.

Nalevering

Na de aflever datum van de bestellingen is het nog mogelijk om schoolfoto’s te bestellen. De nabestelde foto’s worden dan direct naar huis verzonden. Hier zitten dan wel verzendkosten aan vast. 

 

 

Mocht uw meer vragen hebben, neem dan gerust contact met me op en wie weet ben ik binnenkort jullie schoolfotograaf! 

Prijzen

Alle prijzen en kortingen worden per inlogkaartje, per kind, berekend.

U krijgt korting op alle 13×18 cm fotovellen per inlogkaart.

1 fotovel       voor  €6,50
2 fotovellen voor  €9,00
3 fotovellen voor  €11,25
4 fotovellen voor  €13,00
Vanaf het vijfde fotovel betaalt u voor een 13×18 cm €3,25 per stuk. Het negende fotovel van 13×18 is gratis!

De groepsfoto valt niet onder de genoemde berekening. Deze kost standaard €3,50

Bij elke bestelling wordt €1,00 verwerkingskosten in rekening gebracht. Indien u voor de datum die op uw inlogkaartje vermeld staan uw bestelling plaatst en betaalt via IDEAL, worden de foto’s via school afgeleverd zoals aangegeven. Bestellingen na de datum worden naar u toe verzonden, waarvoor u €5,00 verwerkingskosten betaalt. Bij een bestelling van een of meerdere canvassen kan de levering iets later zijn.