over mij

over mij

Even voorstellen:

Mijn naam is Jamy Danen, het gezicht achter Jamy Danen fotografie. Een vrolijke, spontane meid die zoveel mogelijk positiviteit probeert te verspreiden. In 2014 wist ik het zeker, van fotografie wil ik mijn baan maken en ik probeer er nu hard voor te werken. Daarnaast ben ik graag met mijn familie, vrienden en vriend en je kunt me wakker maken voor een kommetje soep. Het allermooiste van mijn baan is de dankbaarheid. Mensen blij maken met iets waar jij goed in bent. Mijn klanten zullen na jaren nog terugkijken op de foto’s die ik gemaakt heb! 

 

Werkwijze;

Het belangrijkste in fotografie is de pure emotie. Het hoeft niet perse in scene gezet te worden. Jullie doen lekker jullie ding en ik schiet de foto’s wel! Ik zal jullie fotograferen zoals jullie zijn!

Ervaring;

Zoals hierboven te lezen is kwam ik negen jaar geleden voor het eerst in aanraking met fotografie tijdens een snuffelstage en ik wist het meteen, ik wilde fotograaf worden! Na mijn middelbare school besloot ik de opleiding medewerker fotografie te volgen aan het Technova college in Ede. Deze heb ik succesvol afgerond. Daarna besloot ik de opleiding tot fotograaf te volgen en ook deze heb ik in 2021 succesvol afgerond. In verschillende periodes heb ik verschillende stages gelopen en heb ik veel geleerd.